E-mail
info@fysiotherapieoerlemans.nl
Telefoon
0497 - 59 40 22

Lifestyle coaching

CooL staat voor Coaching op Leefstijl en wordt vergoed door de basisverzekering zonder dat het eigen risico wordt aangesproken.

Leefstijl interventie om af te vallen en gezonder te leven.

Over CooL

CooL is niet het zoveelste dieet, maar het doet veel meer. Met behulp van je CooL-coach ga je niet alleen met je voedingspatroon aan de slag, maar ook beweging, slaap en persoonlijke balans  komen aan bod. Met persoonlijke balans bedoelen we stress, ontspanning en bijvoorbeeld ook positieve gezondheid. Het totale programma duurt twee jaar.

Je hebt één-op-één gesprekken met de coach en groepssessies met je coach en mede-deelnemers. Je volgt CooL in een groep van maximaal 15 deelnemers. De sessies vinden op onze locatie te Vessem plaats.

Wat kan je verwachten tijdens de CooL-bijeenkomsten?

  1. Je werkt samen met je CooL-coach aan veranderingen in je leefstijl. Met je leefstijl bedoelen we voeding, bewegen, slaap, stress en ontspanning. De leefstijlcoach ondersteunt je om je gedrag te veranderen.
  2. Je kijkt samen met je coach naar wat er nu al goed gaat.
  3. Je stelt samen met je coach doelen op met bijpassende acties waar je in jouw eigen tempo aan gaat werken.
  4. Je komt zelf in beweging, letterlijk en figuurlijk. De buurtsportcoach komt tijdens een bijeenkomst tips geven.

Reviews

Hele fijne Fysio!

Jan de Mooij

Jorden heeft me goed geholpen met op de been te bijven en te helpen na een kapotte schouder. En na de plaatsing van een nieuwe schouder. Fijne man.

Lucia Moolenaar

Wat verwachten we van jou?

Deelname aan CooL is kosteloos maar niet vrijblijvend. Het is de bedoeling dat je bij alle sessies aanwezig bent en ook tussendoor aan de slag gaat met de doelen die je samen met je coach hebt opgesteld.
Voor meer informatie neem contact op met Jorden Oerlemans onze COOL coach!

+Maak een afspraak

Contact

Neem contact met ons op